Sportmedisch Spreekuur door Fysio-Actief

Last van een blessure? Sport er niet te lang mee door!

Fysio-Actief is het blessuresteunpunt van jouw vereniging. Voor advies, trainingstips en bij vragen kunnen alle leden terecht bij het sportspreekuur van Fysio-Actief.

Wanneer? Elke maandag* - 18:00-19:00 uur
Waar? Sport Medisch Centrum Fysio-Actief op het Kleinzand 147 in Sneek
*met uitzondering van zomer- en winterstop

Het sportspreekuur wordt gehouden door de sportfysiotherapeut van Fysio-Actief en is gratis en zonder afspraak toegankelijk.

De kenmerken van Fysio-Actief:
• Sportspecifieke diagnostiek, behandeling en revalidatie.
• Snelle service
• Actieve aanpak met o.a. sportspecifieke revalidatie

Het spreekuur
Het doel van het spreekuur is een screening van je blessure of andere sportmedische vragen. Er wordt tijdens het spreekuur niet behandeld.

Voor behandeling of revalidatie kun je direct een afspraak maken bij één van de sportfysiotherapeuten, je kunt dan op werkdagen binnen 24 uur terecht. Ook als het niet mogelijk is om langs te komen tijdens de sportspreekuren, kun je direct contact op nemen met Fysio-Actief (tel. 0515–434355) en vragen om een afspraak bij één van onze sportfysiotherapeuten. Ben je nog geen 18 jaar, vraag dan eerst toestemming aan je ouders.

Financiering
Het sportspreekuur is gratis toegankelijk. Vervolgbehandelingen (in de vorm van fysiotherapie en/of revalidatietraining) worden, als je aanvullend bent verzekerd, vergoed door je zorgverzekeraar.

Contact
Fysio-Actief Sneek
Kleinzand 147-149
8601 BG Sneek
www.fysio-actief.nl
• tel: 0515-434355