Laatste nieuws

Wedstrijden zijn begonnen, kort bericht

Gepubliceerd door: het bestuur op 24 September 2015

De eerste competitiewedstrijden zijn gespeeld! Afgelopen vrijdag en zaterdag zag de Utherne helemaal blauw van de Stânfries shirts, wat een prachtig gezicht! We hebben gemerkt dat iedereen blij is dat er weer volleybalwedstrijden in de sporthal zijn; we hebben al veel complimenten gehad en daarnaast waren er natuurlijk ook een aantal kritische noten. Prima natuurlijk, hier leren wij  alleen maar van.

Een paar dingen vielen het afgelopen weekend op: het invullen van het digitale wedstrijdformulier, soms was er nog geen scheidsrechter aanwezig en we moesten ook even wennen aan het opbouwen en afbreken van de zaal. Geeft allemaal niets, we moeten weer even op gang komen en het afgelopen weekend was veelbelovend voor wat betreft de volgende thuiswedstrijden.  

Hoewel het uiteindelijk allemaal goed is gegaan het afgelopen weekend willen we een aantal aandachtspunten met jullie delen:

- Voor de speelsters en begeleiding: het kan zijn dat je het veld zelf op moet bouwen. Kijk dus eerst even in de sporthal en begin met opbouwen als je ziet dat er nog geen veld staat. Vanuit het bestuur en de commissies helpen we jullie natuurlijk graag maar wees hier wel alert op. Speel je de laatste wedstrijd in de hal? Dan moet de sporthal ook opgeruimd worden. Zorg er daarnaast voor dat je het digitale wedstrijdformulier voorafgaande aan de wedstrijd invult, na de wedstrijd moet de uitslag genoteerd worden. 

Oh ja, niet onbelangrijk: de spelerskaarten komen zo snel mogelijk jullie kant op!

- Voor de scheidsrechters: probeer uiterlijk een kwartier voor de wedstrijd aanwezig te zijn. Dan kun je eventueel nog meehelpen met het digitale wedstrijdformulier en daarnaast kan de wedstrijd op de geplande tijd starten. 

Bedankt allemaal en tot ziens in in de Utherne :-)

Het bestuur.

Nieuwsoverzicht van Stânfries