Laatste nieuws

Wc rollen verkopen

Gepubliceerd door: K. Lanting op 3 Februari 2016

Beste Leden,

Zoals eerder aangekondigd vragen we graag jullie aandacht voor onze sponsoractie om geld in te zamelen voor onze volleybalvereniging. Met deze sponsoractie kunnen we onze begroting voor dit seizoen weer rond krijgen dus eerlijk is eerlijk: het belang van de actie is best groot.

Het is de eerste keer sinds jaren dat we een dergelijke actie organiseren om geld binnen te halen. In de ALV is het idee positief ontvangen en op basis daarvan hebben we besloten om het te gaan proberen. Mocht je andere ideeën/inspiratie hebben om geld in te zamelen; wij houden ons natuurlijk graag aanbevolen.

De wc-rollen staan al in grote getale klaar om door ons allen verkocht te worden, nu moeten we alleen wel nog ‘even’ in actie komen. 

In de tweede week van februari is het zover en kan iedereen haar pakket wc-rollen afhalen bij de Utherne. Het is de bedoeling dat iedereen 14 pakken a € 2,50 verkoopt (totaal dus voor €35). Gezinnen met meerdere leden op de vereniging krijgen 1 pakket en hoeven dus niet het dubbele of driedubbele af te nemen.

De afhaaldagen zijn op maandag 8, dinsdag 9 en woensdag 10 februari in de Utherne.

Je kunt voor de verkoop van de wc-rollen zelf kiezen of je door ons ingedeeld wordt om samen met een ander lid van onze vereniging de wc-rollen te verkopen of dat je zelf/alleen op pad wilt gaan op een moment welke jou goed uitkomt. Speelsters van de jeugd en circulatie kunnen met de georganiseerde verkoop meedoen en worden dan gekoppeld aan een ouder lid. 

Als je zelf op pad gaat kun je op de volgende momenten de wc-rollen afhalen:

  • maandag 8 februari  tussen 16.00 en 17.00 uur;
  • woensdag 10 februari tussen 19.00 en 20.00 uur.

Wil je georganiseerd op pad gaan dan kan dit op dinsdag 9 februari om 16.30 uur of om 18.30 uur. Georganiseerd op pad gaan is leuk voor de teambuilding en de binding met de club dus we zouden het leuk vinden als we op 9 februari met een grote groep zijn.

Het geld dat je ophaalt met de verkoop van de wc-rollen kun je uiterlijk 26 februari, in een gesloten envelop met je naam en het bedrag voorop geschreven, inleveren bij:

  • Wytske ( S. Sjaerdemalaan 37, IJlst)
  • Karin ( Croleskwartier 23, IJlst).

Het is ook mogelijk de verkoopopbrengst ovv wc rollen actie en je naam over te maken op bankrekeningnummer NL43 RABO 0326 1158 03.

Om de distributie van de wc-rollen van onze opslag naar de Utherne goed te laten verlopen vragen we aan jullie allemaal om uiterlijk zaterdag 6 februari per mail te laten weten wanneer je de wc-rollen wilt afhalen en, als dit op de georganiseerde dinsdag is, op welke tijd. Vrijwilligers die mee willen helpen bij de georganiseerde verkoop kunnen zich ook melden bij Herma. Daarnaast: mocht je nog een bedrijf/persoon weten die wc-rollen af wil nemen? Wij bezorgen ze graag thuis dus geef het aan ons door. 

Je kunt mailen naar herma@stanfries.nl.

We wensen iedereen heel veel succes en plezier met de verkoop!!

Het bestuur.

Nieuwsoverzicht van Stânfries