Laatste nieuws

Voorverkoop wc rollen aktie

Gepubliceerd door: K. Lanting op 15 December 2015

Beste leden,

Jullie hebben al kunnen zien op de website en op onze facebookpagina dat de wc rollen aktie van start is gegaan!

Wat vragen we van jullie?

Graag verkopen we zoveel mogelijk rollen in de voorverkoop. Wat nu al is verkocht hoeven we in februari niet meer langs de deuren te verkopen. Daarom vragen we alle leden en de ouders van de jeugdleden om nu al bij vrienden, kennissen, collega’s en werkgevers de wc rollen onder de aandacht te brengen! Op deze manier willen we vooral de werkgevers, vrienden, kennissen en collega’s bereiken die we niet bij huis-aan-huis verkoop zullen of kunnen benaderen. Dus vooral de bedrijven en de groep particulieren buiten IJlst. 

Hoe kunnen jullie je voorverkochte wc rollen aanmelden?

Doe dit via het digitale bestelformulier op de site (http://www.stanfries.nl/wc-rollen-actie/). Bij verkoop aan je werkgever zet je het factuuradres van het bedrijf er in en je eigen adres als afleveradres. Je werkgever krijgt vooraf een factuur. De wc rollen worden in februari afgeleverd.

Alles wat je hebt verkocht aan vrienden, collega’s en kennissen meld je als één bestelling onder je eigen naam op de bestellijst. In dit laatste geval krijg je geen factuur, maar kun je het geld in februari afdragen, nadat je het geld hebt ontvangen van je beste vrienden.

Voor de meesterverkopers onder ons ligt een leuke attentie in het verschiet; wie in de voorverkoop voor meer dan €100 wc rollen verkoopt, krijgt een leuke powerbank! We kunnen dit goed bewaken door je afleveradres te vermelden in het bestelformulier.

Alvast fijne feestdagen en veel succes met de verkoop

Met vriendelijke groet,
Bestuur Stânfries

Nieuwsoverzicht van Stânfries