Laatste nieuws

Verdeling ballen per team

Gepubliceerd door: F. Develing op 19 Augustus 2014

Hallo allemaal!

Voor ieder team liggen er in de sporthal weer ballen klaar t.b.v. de competitie. Elke team heeft een eigen ballentas die genummerd is en ook de ballen in deze ballentas voor elk team zijn genummerd. De tassen liggen klaar achter de bak waar alle trainingsballen altijd liggen in de sporthal in IJlst. Ons verzoek is om deze tas na de eerstvolgende training mee te nemen.

Hier onder staat welk team welke ballentas op kan halen:

Dames 1: tas nummer 1 en 2
Dames 2: tas moet nog besteld worden, maar de ballen liggen klaar in een net (of de tas inmiddels al is aangekomen, weet ik niet)
Dames 3: tas nummer 10
Dames 4: tas nummer 4
Meisjes A1: tas nummer 15
Meisjes A2: tas nummer 5 en 9
Meisjes A3: tas nummer 8
Meisjes B1: tas nummer 12
Meisjes C1: tas nummer 11
Meisjes C2: tas nummer 3

Willen de trainers de jeugd assisteren met het meenemen van de ballentassen.

Als er in IJlst wordt getraind hoeft de ballentas niet meegenomen te worden. De ballentassen moeten alleen mee als er in de brede school in Sneek wordt getraind (dames1, dames 4 en meisjes A2).

Vorig seizoen is gebleken dat men uit eigen initiatief ballen uit de ballenbak mee heeft genomen. Hierdoor is de controle over het aantal ballen zoek geraakt en ook missen wij een aantal ballen. Wanneer er een probleem is met een bal of ballentas kan het nummer wat op de bal staat worden doorgegeven via de mail naar janhoekstra@knpmail.nl of femkedeveling@gmail.com en dan weten wij dat deze vervangen moet worden bijvoorbeeld. Altijd overleg!!

Met vriendelijke groeten van Femke en Marjan!

Nieuwsoverzicht van Stânfries