Laatste nieuws

Stânfries gaat digitaal

Gepubliceerd door: W. Posthuma op 8 Januari 2015

Vanaf vrijdag 9 januari gaat Volleybalvereniging Stânfries starten met het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF). Dit betekent dat voorafgaande aan en na afloop van de wedstrijd de gegevens digitaal ingevoerd worden op onze eigen Stânfries laptop. Tijdens de wedstrijd worden de setstanden en eventuele bijzonderheden op een sterk vereenvoudigd wedstrijdformulier genoteerd en na afloop dus digitaal ingevoerd. 

Het 'oude' wedstrijdformulier, dat door vele vrijwillige tellers vaak als lastig ervaren wordt, is hiermee verleden tijd bij de thuiswedstrijden. De wedstrijdformulieren hoeven in geval van de thuiswedstrijden dan ook niet meer bij Dominicus Bouma ingeleverd te worden. Dames 1 is hierop een uitzondering, voor dames 1 is het namelijk verplicht om tijdens de wedstrijd de stand live in te voeren. De invoering van dit 'live' DWF zullen we in overleg met de vaste telster van dames 1 gaan testen en invoeren. De zaalwachtformulieren dienen nog wel bij Dominicus te worden ingeleverd!

Op vrijdag 9 januari zal er vanuit het bestuur iemand aanwezig te zijn om het DWF te introduceren. Ook de volgende dagen waarop thuiswedstrijden worden gespeeld zal er iemand vanuit het bestuur aanwezig zijn om een ieder kennis te laten maken met het DWF. Aan alle leden de vraag om voor de wedstrijd mee te kijken met het invoeren van de gegevens en ditzelfde ook na afloop van de wedstrijd te doen. Zo leert een ieder zo snel mogelijk hoe het DWF werkt en kan ieder team dit samen met de tegenstander invullen. 

Kun je niet kunnen wachten op het werken met het DWF? Ga naar http://www.volleybal.nl/competitie/naslag/digitaal-wedstrijd-formulier, hier vind je alle informatie over het DWF. De gegevens voor en na de wedstrijd voer je in via http://dwf.volleybal.nl/inloggen, de inloggegevens worden nader gecommuniceerd.

Voor vragen/opmerkingen: e-mail naar wytske@stanfries.nl of mariska@stanfries.nl

Graag tot ziens in de Utherne!

 

Namens het Bestuur,
Wytske Posthuma.
06 21 16 58 54

Nieuwsoverzicht van Stânfries