Laatste nieuws

Slotfeest groot succes!

Gepubliceerd door: M. de Vries op 1 Mei 2015

Slotfeest gedurende de hele middag en avond, Volleybalvereniging Stanfries

Vanaf 13.00 uur gingen de commissies aan de slag met het opbouwen van de velden, het uitzetten van de spelletjes, het opstellen van de blacklights en de verdere aankleding van de zaal. De ramen in de kantine moesten geblindeerd worden voor het beste effect, er mochten echter een paar kijkgaatjes in, voor de belangstellende ouders en andere nieuwsgierigen....

Rond half 3 verzamelden de jongste leden zich in de kantine van de Utherne. Reeds verkleed en klaar voor de schmink of nog in gewoon tenue met een t-shirt in de tas om deze vervolgens prachtig te versieren met textielstift. Mooi uitgedost gingen we met zn allen de sporthal in, het licht ging uit en de spots gingen aan...het effect was reuzeleuk! De reacties ook! Een modeshow werd gelopen, daarna gevolgd door sport en spel. Aan het eind van de middag kon de oudere jeugd nog even 'op niveau' een balletje slaan. Het was een kleurrijke en gezellige middag met onze jongste leden. Zeer geslaagd.

Vanaf 18 uur was het verzamelen voor de oudere helft van de vereniging. Principe was hetzelfde....met zn allen de zaal in, lichten uit en de blacklights aan! Ook hier verrassende reacties. Het Blacklighttoernooi was door D1 op papier gezet, uitvoering door de gemixte teams. t Was soms erg lastig te zien tegen wie je nu eigenlijk aan het volleyballen was! Er werden leuke partijtjes gespeeld....er kon er ook hier, maar een de winnaar zijn...Ik ben de teamnaam vergeten, sorry !

Na het toernooi nog even met een flinke groep de finalewedstrijd van VC Sneek op tv gevolgd, zij gingen er vandoor met de titel Landskampioen! Hierna werd het draaiend rad geactiveerd en klonk de muziek van DJ Fe*! Een gezellige afsluiting van een geslaagde slotdag!

Vrijwilligers, commissies en deelnemers......BEDANKT voor jullie bijdrage!! Klik hier voor de foto's.

 

Namens de activiteitencommissie,
Mariska

Nieuwsoverzicht van Stânfries