Laatste nieuws

Nieuwsflits

Gepubliceerd door: Bestuur op 10 September 2016

 

Nieuwsflits Volleybalvereniging Stânfries IJlst

 

Zo aan het begin van het nieuwe seizoen zijn er nog een aantal zaken waarvoor wij even extra aandacht willen vragen. Nu 5 minuten investeren betekent veel plezier voor het hele seizoen.

Wist u dat:

* U op naam van uzelf, als u lid van de Nevobo bent, of op naam van uw kind zich moet registreren bij Nevobo.nl d.m.v. het aanmaken van een account, zodat u bij de wedstrijden kunt werken met het Digitale wedstrijdformulier (DWF)?? U gebruikt simpelweg het relatienummer van de Nevobo en klaar bent u.

Met het Nevobo account kunt u na het tellen de uitslag van de wedstrijd invoeren maar ook gemakkelijk de wedstrfijdschema’s zoeken en vinden J. Erg handig dus!

* Er veel gebruik moet worden gemaakt van de link van de Nevobo om zo te checken waar, wanneer en hoe laat de wedstrijden gespeeld gaan worden? Check deze site regelmatig, deze is altijd up-to-date! Er is ook een handige app beschikbaar, Mijn competitie, is gratis beschikbaar en zeer handig!

* De wedstrijden van de Nevobo competitie vanaf heden getoond worden? Kies uw favoriete team en met een druk op de knop verschijnen de wedstrijden.

* Er wijzigingen zijn in de spelregels en dat deze via de Nevobo heel makkelijk te vinden zijn.

* De kick-off van seizoen 2016-2017 zal zijn op zaterdag 17 september vanaf ongeveer 18.00 uur?

* Hierover op de site meer info is te vinden?

* Ook via Facebook de Volleybalvereniging Stanfries te volgen is?.

* Er een vacature is binnen het bestuur omdat Wytske per 24 oktober aftreedt? Wij zoeken dus met enige spoed een nieuwe voorzitter! Interesse voor deze functie of een andere functie in het bestuur; mail ons! info@stanfries.nl

* Stanfries vrijwilligers zoekt voor assistentie bij het geweldige IJlster evenement Walk & Run op 8 oktober a.s.?

* De contributie 2x per seizoen wordt gefactureerd: de eerste helft in november en de tweede helft in februari. Deze facturen worden digitaal verstuurd; per email met een pdf-bijlage. Wanneer u karin@stanfries en karinlanting@home.nl aan uw adresboek toevoegt is de kans groter dat deze emails niet in uw spambox belanden. De penningmeester is u zeer dankbaar!

* De ALV dit jaar gehouden wordt op maandag 24 oktober 2016 om 19.30 uur in de Utherne.

Een sportief en succesvol volleybalseizoen gewenst!!

 

Namens het bestuur Volleybalvereniging Stânfries,

Mariska de Vries

Nieuwsoverzicht van Stânfries