Laatste nieuws

NIEUWSBRIEF MAART 2021

Gepubliceerd door: M. Graafsma op 8 April 2021

Nieuws van de vereniging maart 2021

Beste leden en ouders van onze leden,

Wat een ellende die Corona!

Dit hele jaar nog geen sporthal van binnen gezien en zoals het nu lijkt gaat het ook nog wel even duren voor we weer van start kunnen. Eerst zullen we met z'n allen gevaccineerd moeten worden.

inmiddels heeft de Nevobo naar aanleiding van de laatste maatregelen aangegeven dat hervatting van de competitie niet meer mogelijk is. Ook zullen zij met compensatie komen m.b.t teamgelden. Wij als vereniging hebben naar aanleiding van de besluitvorming van de Nevobo een beslissing genomen over de contributie 2e helft. Hierover zullen wij iedereen in een aparte nieuwsbrief informeren.

Inmiddels zijn wij wel bezig om buitentrainingen te organiseren. De voetbalvereniging stelt het veld weer beschikbaar! TOP! Zordra het kan krijgt iedereen hierover bericht. Een nieuw net en overige attributen om dit mogelijk te maken worden aangeschaft en als het kan gaan we kijken of er mogelijkheden zijn om langer door te gaan met trainingen. Misschien toch nog een paar trainingen in de sporthal? Wellicht kunnen we voor de jeugd in juni nog een leuk volleybalkamp organiseren of anders aan het begin van het nieuwe seizoen en voor de huidige damesteams zullen we ook gaan kijken of hier nog wat voor mogelijk is.

Bestuur en commussies zijn inmiddels alweer druk bezig met het invullen van het nieuwe seizoen. Nieuwe teams, nieuwe trainers en nieuwe activiteiten.

We hebben er zin in maar hebben daar wel hulp en ondersteuning bij nodig van leden en ouders. Dit seizoen valt ons zwaar en het hakt er bij de vereniging behoorlijk in. Laten we er daarom met z'n allen voor zorgen dat we fris, opgewekt en met hernieuwde energie het nieuwe seizoen ingaan.

We zijn in ieder geval goed uitgerust.

Mocht er nog een vraag zijn mail gerust naar info@stanfries.nl.

Sportieve Groet,

Bestuur Stanfries

Nieuwsoverzicht van Stânfries