Laatste nieuws

JeugdVolleybalFlits

Gepubliceerd door: A. Schraa op 5 Januari 2015

De eerste helft van het seizoen zit er alweer op! Daarom wil de Jeugdcommissie jullie middels deze korte nieuwsflits informeren over de eerste helft van het seizoen en samen met jullie vooruitblikken op de tweede seizoenshelft. 

Circulatie
Momenteel zijn er vier fanatieke circulatie teams. Team 1, 2 en 3 zullen in 2015 een niveau hoger spelen dan ze in 2014 hebben gedaan, hartstikke goed meiden!

Circulatiespeelstertje van de maand
Sinds november word er elke maand een circulatiespeelster van de maand gekozen. Voor november was Bente Gerritsma circulatiespeelster van de maand en in de maand december was dit Amber Zijlstra. De speelster van de maand mag in de gekozen maand bij één wedstrijd van dames 1 aansluiten. Het volledige team wordt uitgenodigd om hun teamgenootje aan te moedigen bij de warming-up, om daarna gezamenlijk dames 1 aan te moedigen en af te sluiten met een glas limonade en een patatje. 

Klik hier voor meer informatie en interviews met onze circulatiespeelsters van de maand. 

Meisjes C1 en C2
Wist u dat onze C1 en C2 in dezelfde poule spelen? Op vrijdag 7 november hebben zij hun eerste wedstrijd tegen elkaar gespeeld, dit was een erg spannende wedstrijd en de beide teams waren echt aan elkaar gewaagd! Dit blijkt wel uit het feit dat er een vijfsetter voor nodig was om de wedstrijd te beslissen; uiteindelijk heeft C2 deze wedstrijd nipt gewonnen. 

Op vrijdag 13 maart mogen de meiden van C1 en C2 weer tegen elkaar spelen. Dit belooft weer een spannende wedstrijd te worden, kom dus allemaal om onze C-meiden aan te moedigen. 

Meisjes A2 (hoofdklasse)
Deze meiden staan na de eerste helft van het seizoen eerste! Met tien wedstrijden en 45 punten staan ze één punt los van hun directe concurrent VC058 MA1. De nummer drie Wisky MA1 volgt met 30 punten uit 10 wedstrijden en lijkt geen bedreiging meer te kunnen vormen voor onze meiden. Zaterdag 14 maart hebben onze meiden een thuiswedstrijd tegen hun directe concurrent, om 17.00 uur in de Utherne. Komt allen!

Open Club
Dit jaar doet onze vereniging met twee teams mee aan de Open Club. De eerste ronde vindt plaats op 3 januari 2015. Het B-team zal dan in Emmeloord spelen en het D-team mag naar Assen om onze vereniging te vertegenwoordigen. Veel succes toegewenst voor alle meiden, zet ‘m op!

De Jeugdcommissie
Vragen over deze JeugdVolleybalFlits? Neem contact op met de Jeugdcommissie! Klik hier voor de contactpersonen. 

Nieuwsoverzicht van Stânfries