Laatste nieuws

Clubuitje: Nederland – Portugal in Groningen!

Gepubliceerd door: H. Kuipers op 2 Juni 2015

Het zaalvolleybal seizoen is inmiddels afgelopen en dat betekent dat we een zomer vol Oranje evenementen in gaan! Naast de twee hoogtepunten, de WK Beachvolleybal en het EK zaalvolleybal, staat er nog meer op het programma. De volleyballers van Oranje spelen namelijk ook dit jaar weer mee in de World League, de belangrijkste competitie voor landenteams ter wereld. In juni worden er drie weekenden met in totaal zes wedstrijden in Nederland gespeeld. Het laatste thuisweekend staat op vrijdag 19 en zaterdag 20 juni in MartiniPlaza gepland. De mannen van bondscoach Gido Vermeulen spelen dan twee keer tegen Portugal. De teams zijn behoorlijk aan elkaar gewaagd, dus het beloven spannende wedstrijden te worden in Groningen! 

Naast de wedstrijden zal ook de Join Volleybalbus aanwezig zijn op zaterdagmiddag (van 14.30 tot 17.00 uur). Als jeugdleden tot 18 jaar vóór 15.30 uur binnen zijn bij de Volleybalbus, mogen zij gratis naar de wedstrijd van zaterdag. 

Graag nodigen wij jullie van harte uit om samen met de jeugd te komen kijken naar deze spannende wedstrijden. Klik hier voor kaarten en meer info. Er is een speciale regeling voor enthousiaste clubs: kom je met meer dan 25 personen, dan krijg je 25% korting op de kaarten!

Met vriendelijke groet, 

Marit Schepers
Accountmanager

Nieuwsoverzicht van Stânfries