Laatste nieuws

Blijf in vorm! Zomertraining bij Fysio-Actief

Gepubliceerd door: M. de Boer op 9 Mei 2014

Het sportseizoen is bijna afgelopen en de zomer staat voor de deur. We hopen dat je een blessurevrij en sportief seizoen achter de rug hebt. De blessurebegeleiding en preventie bij Fysio-Actief staat deze zomer natuurlijk niet stil. Bij deze willen wij jullie graag op de hoogte brengen van onze  trainingsmogelijkheden in de zomerperiode. 

Alle leden van de club kunnen in de zomerperiode (juni, juli en augustus)  gebruik maken van een speciaal zomerabonnement  FysioSport. De zomertraining is wordt speciaal toegespitst op je eigen doelen en wensen.

Waarom deelnemen aan zomertraining?
Fit blijven gedurende de zomerperiode
Fit starten aan het nieuwe seizoen
In groepsverband blijven trainen
Het verbeteren van bijvoorbeeld startsnelheid en rompstabiliteit
Voorkomen van blessures

Het aanbod van Fysio-Actief: 3 maanden sportspecifieke kracht- stabiliteits en conditietraining bij FysioSport (juni, juli en augustus). In onze speciaal ingerichte trainingszaal kun je gedurende de zomerperiode een trainingsschema volgen, speciaal voor jou opgesteld door één van onze sportfysiotherapeuten. Dit schema is geheel gericht op je eigen doelen en wensen. 

Fysio-Actief en Stânfries werken samen, daarom kunnen alle leden van Stânfries profiteren van een speciale zomerkorting in juni, juli en augustus: 3 maanden onbeperkt FysioSport/fitness voor €25,- per maand.  

De zomertraining vindt plaats bij Fysio Actief (Kleinzand 147-149, Sneek) en wordt begeleid door een sportfysiotherapeut of trainer. 

Neem contact op met de praktijk en meld je aan! 

T: 0515-434355
I: www.fysio.-actief.nl  
E: info@fysio-actief.nl
A: Sport Medisch Centrum Fysio Actief, Kleinzand 147-149, 8601 BG Sneek

 

Met sportieve groet,
Team Sport Fysio Actief

Nieuwsoverzicht van Stânfries